Neobux

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

PTC Sites List

Εδώ θα βρείτε μια λίστα με ptc sites. Πατώντας πάνω στα παρακάτω banners μπορείται να μπαίνετε στην κάθε σελίδα για περιηγηση και αν σας αρέσει για εγγραφη... Καλά Κέρδη...


Neobux

Clicksia

Incentria

TVIPTC

InfinityBux

ClixSence

MoneyBux

IfBux

TenAdsPlus

Beruby

You-Cubez

NavBux

CosmicBux

EarnEasyCash

BigTimeBux

IncraseBux

ClicksMy

Cashons

CashnHits

Scarlet-clicks

IcyBux

Neobux!!! Το καλύτερο ptc site για να ξεκινήσετε!!!

Ψάχνοντας στο ίντερνετ για ptc sites σίγουρα θα βρείτε εκατοντάδες. Για να ξεκινήσουμε όμως το καλύτερο, κατά την γνώμη μου φυσικά, ειναι το Neobux. Οι λόγοι που το προτείνω ως το πρώτο ptc site  που πρέπει να γραφτείτε βρίσκονται παρακάτω.

Neobux

Για το Neobux έχουμε τα εξής:

1ον) Είναι στα Ελληνικα οπότε όλοι οι όροι του site (T.O.S.) καθώς και όλες οι συχνές απορίες (f.a.g.) που δημιουργούνται στους νέους χρήστες θα λύνονται εύκολα.


2ον) Αν τα Τ.Ο.S. και τα  f.a.g. δεν σου έχουν λύσει όλες σου τις απορίες υπάρχει η ελληνική γωνιά στο φόρουμ του Neobux όπου μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα σου λύνουν τις απορίες που τυχόν σου έχουν δημιουργηθεί.

3ον) Πληρώνει εδώ και 3 και παραπάνω χρόνια οπότε μιλάμε για ένα από τα πιο έμπειστα ptc site στον κόσμο.

4ον) Έχει ποικιλία διαφημίσεων. Σου δίνεται η δυνατότητα να δεις τουλάχιστον 20-30 διαφημίσεις μέσα στη μέρα. Επίσης υπάρχει πλέον και toolbar που σε ειδοποιεί για διαθέσιμες διαφημίσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάθε λίγο ανανεώσεις.

5ον) Έχει σύστημα συλλογής Neopoints τους οποίους μπορείς είτε να τους μετατρέψεις σε λεφτά είτε να τους χρησιμοποιήσεις για αγορά πακέτου αναβάθμισης (golden pack) με πολλά πλεονεκτήματα.

Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα τα οποία όμως είναι για άτομα τα οποία έχουν σκοπό να επενδύσουν χρήματα. Τότε μιλάμε για τρομερά υψηλά έσοδα. Για όσους ενδιαφέρονται παραθέτω παρακάτω ένα πίκανα για τα πακέτα αναβαθμίσεων.



Βλέπουμε λοιπόν ότι το Neobux είναι ευκολόχρηστο και δίνει την δυνατότητα για πραγματικά μεγάλα κέρδη.Περιηγηθείται και μόνοι σας στο Neobux πατώντας στο παρακάτω banner.






ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το OnBux είναι πλεον scam...Δεν πληρώνει και μπλοκαρει λογαριασμούς. Αν υπάρξει κάτι άλλο θα ενημερώσω...

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Scam sites - Μην τα χρησιμοποιήσετε...

Υπάρχουν ιστοσελίδες-απάτες στις οποίες μην μπείτε στον κόπο να εγγραφείτε.Για να έχετε άμεση ενημέρωση θα σας παραπέμψω σε ένα site το οποίο ασχολείτε με την μελέτη όλων των ptc sites και το οποίο συμβουλεύομαι και εγώ για την αξιοπιστία του κάθε site.Ορίστε το link του...

http://ptc-investigation.com/ScamList.aspx

Κάποιες Συμβουλές για τα ptc sites

Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία είναι βασικά όσο αφορά τα ptc sites. Για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα θα δούμε κάποιες συμβουλές.

Πρώτον.  Για αρχή δεν γραφόμαστε σε πάρα πολλά site. Ξεκινάμε με 1-2 για να καταλάβουμε και να εξοικιωθούμε με το πως λειτουργούν. Μόλις κατανοήσουμε την γενική ιδέα αυτών των ιστοτόπων τότε ξεκινάμε και τις εγγραφες μας σε περισσότερα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστοσελίδες-απάτες. Τα λεγόμενα site-scam. Θα σας αναρτήσω σε μια λίστα με κάποια από αυτά για να τα αποφύγετε... Τις περισσότερες μπορείτε να τις καταλάβετε απο μόνοι σας αφου υπόσχονται 1$/κλικ (δεν υπάρχει πουθενά αυτό) και διάφορα άλλα περίεργα.

Δευτερον. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να το παίξω έξυπνος δημιουργώντας πολλους λογαριασμους για να τους κάνω π.χ. direct referrals μου για να βγάζω περισσότερα. Θα μας πάρουν αμέσως χαμπάρι και θα μας διαγράψουν.

Τρίτον. Διαβάζουμε τους όρους και τις οδηγίες σε κάθε site πριν γραφτούμε. Μπορεί να βρούμε κάτι που να μην μας καλύπτει. Π.χ. σε κάποια αν είσαι standar member η πληρωμή σου μπορεί να κάνει 30 εργάσιμες μέρες (40-45 ημέρες) για να πιστωθεί. Επίσης, θα σου λύνονται σίγουρα και απορίες που θα έχεις και θα βλέπεις πως λειτουργεί και το κάθε site.

Τέταρτον. Αν έχουμε σκοπό να επενδύσουμε κάποια χρήματα δεν το κάνουμε από τις πρώτες κιόλας μέρες. Βλέπουμε πως δουλεύει το site, παίρνουμε μερικούς referrals, και μετά αν θέλουμε βάζουμε ένα μικρό ποσό για να αγοράσουμε και άλλους.

Πέμπτον. Όταν ξεκινάμε να βλέπουμε μία διαφήμιση εμφανίζεται μια μπάρα ή ένα χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα. Περιμένουμε να τελειώσει και τότε εμφανίζετε μία επιλογή για να εξακριβώση το site το κλικ μας και να πιστωσει τον λογαριασμό μας. Αυτή η επιλογή μπορεί να είναι είτε να διαλέξεις την σωστή εικόνα ή το σωστό γράμμα ή αριθμό.

Και Τέλος αν θέλουμε να αγοράσουμε κάποιο πακέτο π.χ. golden δεν το κάνουμε αν δεν έχουμε αρκετους referrals. Ένας καλός αριθμός ειναι 150-200 referrals αναλόγως και το site βέβαια. Αν αναβαθμίσουμε πιο νωρίς υπάρχει κίνδυνος να βγούμε χαμένοι. Γι'αυτο λοιπόν προσοχή...

Referrals - Δεν είμαστε μόνοι μας...

Αφού κάνουμε την εγγραφή μας στο ptc site της επιλογής μας (προτεινόμενα sites βλέπετε και στα banners, αλλά θα κάνουμε και ανάλυση για το κάθε ένα ξεχωριστά) ακολουθώντας κάποια πολύ απλά βήματα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε να βλέπουμε διαφημίσεις. Σαν μέλος σε κάθε τέτοια ιστοσελίδα έχεις κάθε μέρα ένα συγκεκριμένο αριθμό διαφημίσεων για να δεις. Σε κάθε site ο αριθμός αυτός είναι σίγουρα πάνω απο 4 διαφημίσεις. Κλικάρωντας και βλέποντας λοιπόν αυτες τις αρχικές διαφημίσεις, διαπιστώνουμε ότι έχουμε βγάλει 4x0,01=0,04$. Επειδή σίγουρα θα πετύχαιτε και κάποιες ακόμα έξτρα διαφημίσεις αυτό το ποσό μπορεί να φτάει ας πούμε και τα 0,08$...

ΟΥΑΟΥ που κάνουν και τα χαζοαμερικανάκια... Χε@#&*με στο τάλιρο θα σκεφτείτε. Εδώ έρχεται η υπομονή... Τις πρώτες μέρες, αφου μιλάμε για μηδενικό κεφάλαιο αυτα θα είναι τα έσοδά σας ημερησίως. Και σ'αυτο το σημείο έρχονται οι φίλοι μας οι referrals...

Τι είναι ένας referral???
Οι Refellar είναι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:
1)Direct Referrals ειναι οι άμεσοι referrals οι οποίοι έχουν γραφτεί σε ένα ptc site που τους το έχουμε προτείνει εμείς. Τους έχουμε για πάντα εκτός και αν αποφασίσουν ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα sites, μείνουν ανενεργοί και διαγραφούν.
2)Rented Referrals είναι τα άτομα τα οποία τα νοικιάζουμε για κάποια διάρκεια έναντι κάποιου ποσού (συνηθως για ένα μήνα με 0,20-0,25$ τον κάθε έναν).

Που μας χρησιμεύουν οι Referrals???
Οι Referrals λοιπόν όπως μάλλον θα έχετε καταλάβει είναι άτομα που δουλεύουν για εμάς. Όσο βλέπουν διαφημίσεις εμείς πληρωνόμαστε. Το ποσό το οποίο πιστώνεται ο λογαριασμός μας για κάθε κλικ ενός Referral είναι συνήθως 0,005$. Για να είναι κερδοφόρος ένας referral πρέπει να κάνει κάποιο συγκεκριμένο αριθμό κλικ και πάνω. Αν βλέπουμε ότι δεν μας ικανοποιει μπορούμε να τον ανακυκλώσουμε έναντι κάποιου πάρα πολύ μικρού ποσού και στη θέση του να μπει κάποιος άλλος. Το κάθε ποτε ανακυκλώνουμε και το ποιους, αυτό εξαρτάται από την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο καθένας.

Όταν λοιπόν φτάσουμε (μετά απο 2 μήνες περίπου αφού μιλάμε για μηδενικό αρχικό κεφάλαιο) να έχουμε 100 referrals πάμε να δούμε πόσα μπορούμε να βγάζουμε:

0,08$x30ημέρες=2,4$ από τα δικά μας κλικ
100ref x 30 ημέρες x 2 κλικ μ.ο. απο τον καθένα=30$ (όποιος σας κάνει τις πραξεις με 4 κλικ από τον κάθε ref απλά ή είναι golden member (90$ ετήσια συνδρομή) ή είναι standar με μεγάλη φαντασία)

Άρα έχουμε 32,4$/μήνα. Για σκεφτείτε τώρα να το κάνετε αυτό σε 10 ptc sites δηλαδή μιλάμε για πάνω από 300$ το μήνα και δε μιλάμε να αγοράσουμε με τα λεφτά που θα βγάζουμε και κανένα πακέτο επέκτασεις...Εκεί τα έσοδά μας φτάνουν πολύ ψηλά. Δε θα μιλήσω για αριθμός. Θα το δείτε με υπομονή μόνοι σας.

Τι χρειάζεται για να ξεκινήσουμε...

Για να ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με τα ptc sites θα χρειαστούμε 3 βασικά πραγματα.

1ον) ΥΠΟΜΟΝΗ... Χωρίς αυτή δεν πάμε πουθενά. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε και την πρωτη εβδομάδα να θέλουμε να έχουμε βγάλει εκατομμύρια...
2ον) Ένα λογαριασμό Paypal ή Alertpay ή Neteller, δηλαδή ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι για να κάνουμε τις αναλήψεις μας.
3ον) Ένα τραπεζικό λογαριασμό για να μεταφέρουμε τα λεφτά μας από το ηλεκτρονικό μας πορτοφόλι σε αυτόν ώστε να μπορούμε να τα έχουμε στα χέρια μας.

Μπορείτε βέβαια να ξεκινήσετε χωρίς να διαθέτετε τίποτα από αυτά. Αλλά αν δεν έχετε υπομονη, σε μια βδομαδα με δέκα μέρες θα τα έχετε παρατήσει. Αν έχετε υπομονή και δεν έχετε ηλεκτρονικό πορτοφόλι κάποια στιγμή που θα έχετε συγκεντρώσει κάποιο ποσό δε θα μπορείτε να το πάρετε. Αν έχετε τα 2 πρώτα αλλά όχι τραπεζικό λογαριασμο συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι δε θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη τα χρήματά σας...Όπως καταλαβαίνετε είναι βασικά και τα 3...

Τι είναι τα ptc sites???

Τα PTC (Paid To Click) Sites είναι ιστοσελίδες οι οποίες προσφέρουν την δυνατότητα να διαφημίσεις την ιστοσελίδα σου, την επιχείρηση σου ή ότι άλλο θέλουμε έναντι ενός ποσού ανά κλικ. Π.χ. 500 κλικ με 10$ (οι περισσότερες σελίδες χρησιμοποιούν το δολλάριο) δηλαδη 500 ατομα να δουν την διαφήμιση μας και εμείς θα έχουμε πληρώσει 10$. Εμάς όμως, δεν μας ενδιαφέρει τόσο αυτό... Μας ενδιαφέρει το ότι εμείς μπορούμε να είμαστε τα άτομα που βλέπουν τις διαφημίσεις και πληρώνονται. Με λίγα λόγια, ptc sites=βλέπω διαφημίσεις και πληρώνομαι...

ΟΚ θα μου πείτε...Και πόσα μπορούμε να βγάλουμε;;; Η απάντηση είναι εξαρτάται πόσο θέλουμε να ασχοληθούμε. Μπορεί από μερικά δολλαρια μέχρι μισθο ολόκληρο. Βέβαια όταν κάποιος πρωτογραφτεί σε ένα τέτοιο site και δει ότι από μία διαφήμιση πέρνεις απο 0,001$ εως το πολύ 0,02$ θα σκεφτεί ότι δεν αξίζει τον κόπο...Θα δουμε όμως ότι με υπομονή και μηδενικό αρχικό κεφάλαιο γίνονται θαύματα...