Neobux

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κάποιες Συμβουλές για τα ptc sites

Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία είναι βασικά όσο αφορά τα ptc sites. Για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα θα δούμε κάποιες συμβουλές.

Πρώτον.  Για αρχή δεν γραφόμαστε σε πάρα πολλά site. Ξεκινάμε με 1-2 για να καταλάβουμε και να εξοικιωθούμε με το πως λειτουργούν. Μόλις κατανοήσουμε την γενική ιδέα αυτών των ιστοτόπων τότε ξεκινάμε και τις εγγραφες μας σε περισσότερα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστοσελίδες-απάτες. Τα λεγόμενα site-scam. Θα σας αναρτήσω σε μια λίστα με κάποια από αυτά για να τα αποφύγετε... Τις περισσότερες μπορείτε να τις καταλάβετε απο μόνοι σας αφου υπόσχονται 1$/κλικ (δεν υπάρχει πουθενά αυτό) και διάφορα άλλα περίεργα.

Δευτερον. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να το παίξω έξυπνος δημιουργώντας πολλους λογαριασμους για να τους κάνω π.χ. direct referrals μου για να βγάζω περισσότερα. Θα μας πάρουν αμέσως χαμπάρι και θα μας διαγράψουν.

Τρίτον. Διαβάζουμε τους όρους και τις οδηγίες σε κάθε site πριν γραφτούμε. Μπορεί να βρούμε κάτι που να μην μας καλύπτει. Π.χ. σε κάποια αν είσαι standar member η πληρωμή σου μπορεί να κάνει 30 εργάσιμες μέρες (40-45 ημέρες) για να πιστωθεί. Επίσης, θα σου λύνονται σίγουρα και απορίες που θα έχεις και θα βλέπεις πως λειτουργεί και το κάθε site.

Τέταρτον. Αν έχουμε σκοπό να επενδύσουμε κάποια χρήματα δεν το κάνουμε από τις πρώτες κιόλας μέρες. Βλέπουμε πως δουλεύει το site, παίρνουμε μερικούς referrals, και μετά αν θέλουμε βάζουμε ένα μικρό ποσό για να αγοράσουμε και άλλους.

Πέμπτον. Όταν ξεκινάμε να βλέπουμε μία διαφήμιση εμφανίζεται μια μπάρα ή ένα χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα. Περιμένουμε να τελειώσει και τότε εμφανίζετε μία επιλογή για να εξακριβώση το site το κλικ μας και να πιστωσει τον λογαριασμό μας. Αυτή η επιλογή μπορεί να είναι είτε να διαλέξεις την σωστή εικόνα ή το σωστό γράμμα ή αριθμό.

Και Τέλος αν θέλουμε να αγοράσουμε κάποιο πακέτο π.χ. golden δεν το κάνουμε αν δεν έχουμε αρκετους referrals. Ένας καλός αριθμός ειναι 150-200 referrals αναλόγως και το site βέβαια. Αν αναβαθμίσουμε πιο νωρίς υπάρχει κίνδυνος να βγούμε χαμένοι. Γι'αυτο λοιπόν προσοχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου